Gefeliciteerd!

Gefeliciteerd!

U heeft een Willem&Drees cadeaubon gewonnen bij de Nationale Postcode Loterij! Met deze cadeaubon kunt u een box vol biologische ingrediënten bestellen.

Met de cadeaubon van het ontbijtpakket kunt u een Basis Vers Box voor 2 personen bestellen. De box heeft een waarde van €40,-

Heeft u een vraag? Hier vindt u antwoord op de veelgestelde vragen. Bestel hieronder direct de Basis Vers Box.

 

BESTEL UW BOX

  

Basis Vers Box

Basis Vers Box

Deze box biedt een lekkere basis aan verse gezonde producten voor vier dagen. Het is geen maaltijdenbox met recepten, maar een box vol biologische groenten, fruit, brood, sap en eieren.

Voor 2 personen 

De samenstelling van deze box wijzigt elke week. Als u op willemendrees.nl/boxen/inhoud-box/ kiest voor de Basis Vers Box, dan vindt u de inhoud van de box van komende week.

Let op! Bij levering op zondag krijgt u de box van de nieuwe week!

bestellen

Eet de Wereld Lekker Beter!

Willem&Drees brengt de mooiste producten van de boer bij u thuis. Speciaal voor u hebben we een box samengesteld die u kunt bestellen met de vouchercode op uw cadeaubon die u gewonnen hebt bij de Nationale Postcode Loterij. De ingrediënten komen uit onze gezonde keten. Een keten die bestaat uit biologische boeren en ambachtelijke vakmensen. Mensen die dit lekkers met zorg en aandacht voor u hebben gemaakt.

Eet de Wereld Lekker Beter!

  

VEELGESTELDE VRAGEN

Wanneer wordt mijn box bezorgd?

De box wordt gratis bij u thuisbezorgd op een zondag, maandag, donderdag of vrijdag naar keuze. Er kan gekozen worden uit verschillende bezorgtijden tussen 9.00 uur s' ochtends en 21.00 uur 's avonds. Afhankelijk van uw woonplaats wordt de box bezorgd door Reviva of één van onze ondernemers.

 
Wordt de box door een ondernemer geleverd dan kunt u de box verwachten tussen 17.00 uur en 22.00 uur 's avonds. Wilt u meer informatie over de exacte levertijd neem dan contact op met de ondernemer. Via deze link vindt u de contactgegevens van de ondernemer in uw regio.

 

Hoe kan ik contact opnemen?

Door te mailen naar postcodeloterij@willemendrees.nl oof door tijdens kantooruren tussen 09:00 - 17:00 uur te bellen naar 0343 - 745059.

 

Welke ingrediënten ontvang ik?

De samenstelling van deze box wijzigt elke week. Als u op https://willemendrees.nl/boxen/inhoud-box/ kiest u voor de Basis Vers Box dan vindt u de inhoud van de box van komende week.

Let op! Bij levering op zondag krijgt u de box van de nieuwe week!

 

Kan ik ook meerdere of verschillende boxen bestellen?

Zeker. Heeft u meerdere vouchercodes dan kunt u meerdere boxen bestellen. Plaats voor iedere code een aparte bestelling, u kunt dan ook voor een andere datum kiezen.

 

Hoe verzilver ik mijn voucher

Kies de Basis Vers Box en vul uw gegevens in. In de één-na-laatste stap van uw bestelling kunt u de vouchercode invoeren. De korting wordt direct verwerkt.

 

Moet je betalen voor de bezorging?

Nee, de box wordt gratis thuisbezorgd.

 

Vaker genieten van Willem&Drees?

Vaker genieten van Willem&Drees?

Wilt u dagelijks genieten van de 100% biologische producten van Willem&Drees? We maken het u heel eenvoudig. Wij brengen verse biologische producten van onze Nederlandse boeren bij u thuis. Altijd uit het seizoen en vol smaak. Lekker toch?

bekijk de website

 

 

 

 

Blog